Samling

Der sidder et stykke beskyttende plastik på skærmen. Du skal taget arket af, inden du anvender berøringsskærmen. Ellers fungerer berøringsskærmen muligvis ikke korrekt.

Sådan fjerner du bagdækslet

Ill sony 14fo removing back cover
    • Sæt en fingernegl i mellemrummet (som vist på illustrationen), og løft dækslet.

Sådan isætter du mikro-SIM-kortet

Ill sony 14fo insert sim card
    • Fjern batteridækslet, sæt derefter mikro-SIM-kortet direkte i den tilsvarende åbning med de guldfarvede kontakter nedad.

Note

Du skal anvende et mikro-SIM-kort, for at telefonen fungerer korrekt. Nogle SIM-kort i standardstørrelse giver dig mulighed for at fjerne et indbygget mikro-SIM-kort. Når du har fjernet mikro-SIM-kortet fra SIM-kortet i standardstørrelse, kan du ikke isætte det og anvende et SIM-kort i standardstørrelse igen. Hvis du ikke har et mikro-SIM-kort, eller hvis dit nuværende SIM-kort ikke indeholder et mikro-SIM-kort, der kan fjernes, skal du kontakte netværksoperatøren for at få oplysninger om, hvordan du henter eller bytter SIM-kortet.

Sådan fjerner du mikro-SIM-kortet

Ill sony 14fo removing sim card ss
    1. Fjern bagdækslet.
    2. Find åbningen og holderen til SIM-kortet.
    3. Tryk holderen ned med en fingernegl, samtidig med at du skubber mikro-SIM-kortet ud.
    4. Træk SIM-kortet helt ud af åbningen.

Note

Skub ikke kortet ud af åbningen vha,. en spids genstand, da det kan beskadige enheden.

Sådan isætter du et hukommelseskort

Ill sony 14fo insert mem card ss
    1. Fjern bagdækslet.
    2. Sæt hukommelseskortet i hukommelseskortets åbning med de guldfarvede kontakter nedad.

Fjernelse af hukommelseskortet

Ill sony 14fo remove mem card ds
    1. Sluk enheden, eller afbryd hukommelseskortet fra Indstillinger > Lagerplads > Demonter SD-kort.
    2. Fjern bagdækslet, træk derefter hukommelseskortet udad for at fjerne det.

Sådan støtter du bagdækslet på

Ill sony 14fo attaching back cover
    1. Anbring bagdækslet over bagsiden af enheden, og tryk derefter ned på de nederste hjørner for at låse dem på plads.
    2. Flyt fra bunden til toppen, tryk siderne af dækslet ned, til dækslet klikker på plads.