Alarm og ur

Du kan angive en eller flere alarmer og bruge alle de lyde, du har gemt på enheden, som alarmsignal. Alarmen lyder ikke, hvis enheden er slukket. Men den lyder, når enheden er i lydløs tilstand.

Det klokkeslætsformat for alarmen, der vises, er det samme som det format, du vælger for de generelle klokkeslætsindstillinger, som f.eks. 12 timer eller 24 timer.

Oversigt over alarmer på Sony-smartphones

1 Få adgang til alarmstartskærmen
    2 Få vist et verdensur, og juster indstillingerne
    3 Få adgang til stopurfunktionen
    4 Få adgang til timerfunktionen
    5 Åbn indstillingerne for dato og tid for uret
    6 Aktivér eller deaktiver en alarm
    7 Få vist indstillingerne
    8 Tilføj en ny alarm

For at indstille en ny alarm

1. Tap fra Startskærmen på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg, og tap på Alarm og ur.
    3. Tap på Icn sonynew window holo dark.
    4. Tap på Tid, og justér tiden ved at rulle op og ned.
    5. Tap på Indstil.
    6. Redigér andre alarmindstillinger, hvis du ønsker det.
    7. Tap på Udfør.

Udskydelse af en alarm, når den lyder

• Tap på Slumretilstand.

Sådan slår du en alarm fra, når den lyder

• Træk Icn sony stat notify alarm til højre.

Tip

Du kan også trække statuslinjen nedad for at åbne meddelelsespanelet for at slå en udskudt alarm fra. Tap derefter på Icn sony stat notify alarm.

Sådan redigerer du en eksisterende alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Foretag de ønskede ændringer.
    3. Tap på Udfør.

Sådan slår du en alarm til eller fra

• Åbn appen Alarm og ur, og træk derefter i skyderen ud for alarmen for at slå alarmen til eller fra.

Sletning af en alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, berør derefter og hold på den alarm, du vil slette.
    2. Tap på Slet alarm, og tap derefter på Ja.

Sådan indstiller du lyden for en alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Tap på Alarmlyd, og vælg en indstilling, eller tap på for at vælge blandt dine musikfiler.
    3. Tap på Udfør to gange.

Sådan indstilles en tilbagevendende alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Tap på Gentag.
    3. Markér afkrydsningsfelterne for de ønskede dage, og tap derefter på OK.
    4. Tap på Udfør.

Sådan aktiverer du vibreringsfunktionen for en alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Markér afkrydsningsfeltet Vibration.
    3. Tap på Udfør.

Sådan indstiller du alarmer, så de udløses, selvom enheden er i lydløs tilstand

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Markér afkrydsningsfeltet Alarm i lydløs tilstand, og tap derefter på Udfør.