Konfiguration af e-mail

Brug enhedens e-mailapp til at sende og modtage e-mails via dine e-mailkonti. Du kan have én konto eller bruge flere samtidig, herunder din virksomheds Microsoft Exchange ActiveSync-konti.

Sådan konfigurerer du en e-mailkonto

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Mail.
    3. Følg vejledningerne, der vises på skærmen for at fuldføre konfigurationen.

Note

I forbindelse med nogle e-mailtjenester skal du muligvis kontakte e-mailtjenesteudbyderen for at få oplysninger om de detaljerede indstillinger for e-mailkontoen.

Sådan tilføjer du en ekstra e-mailkonto

1. Tap, fra Startskærm, på Programskærmsikonet på Sony-smartphones.
    2. Find og tap på Mail.
    3. Hvis du bruger flere e-mail-konti, skal du tappe på Icn sony app email, derefter tappe på Tilføj konto.
    4. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden, tap derefter på Næste. Fuldfør, hvis e-mail-kontoens indstillinger ikke kan hentes automatisk, opsætningen manuelt.
    5. Når du bliver bedt om det, skal du angive et navn på din e-mail-konto, så den er nem at identificere.
    6. Tryk, når du er færdig, på Næste.

Sådan indstilles en e-mailkonto som standardkonto

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Mail.
    3. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    4. Vælg den konto, du vil anvende som standardkonto til at oprette og sende e-mail.
    5. Markér afkrydsningsfeltet Standardkonto. Standardkontoens indbakke vises hver gang, du åbner e-mailappen.

Tip

Hvis du kun har én e-mailkonto, vælges denne automatisk som standardkonto.