Valg af mobilnet

Enheden skifter automatisk mellem mobilnet, afhængigt af hvilke mobilnet der er tilgængelige, hvor du befinder dig. Du kan også manuelt angive, at enheden skal anvende en bestemt type mobilnet, f.eks. WCDMA eller GSM.

Sådan vælger du en netværkstilstand

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
  2. Tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk.
  3. Tap på Netværkstilstand.
  4. Vælg en netværkstilstand.

Sådan vælger du et andet net manuelt

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
  2. Tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk > Tjenesteudbydere.
  3. Tap på Søgetilstand > Manuelt.
  4. Vælg et net.

Note

Hvis du vælger et net manuelt, søger enheden ikke efter andre net, heller ikke selvom du er uden for det dækningsområdet for det manuelt valgte net.

Sådan aktiverer du automatisk valg af net

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
  2. Tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk > Tjenesteudbydere.
  3. Tap på Søgetilstand > Automatisk.