Forbedring af lydoutput

Du kan forbedre lyden på din enhed ved manuelt at aktivere individuelle lydindstillinger. f.eks. Clear Phase™ og xLOUD™, eller du kan lade ClearAudio+-teknologien justere lyden automatisk. Du kan også aktivere dynamisk normalisering, så forskellene i volumen mellem forskellige mediefiler minimeres.

Sådan anvendes Clear Phase™-teknologi

Anvend Clear Phase™-teknologi fra Sony til automatisk at justere lydkvaliteten fra enhedens indbyggede højttalere og få en renere mere naturlig lyd.

For at forbedre højttalerens lydkvalitet vha. Clear Phase™

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd > Lydeffekter.
  3. Fjern en eventuel markering i afkrydsningsfeltet ClearAudio+.
  4. Tap på Lydforbedringer > Indstillinger.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Clear Phase™.

Note

Aktivering af Clear Phase™-funktionen har ingen effekt på programmer til talekommunikation. Der er f.eks. ingen ændring i lydkvaliteten ved taleopkald.

Sådan anvendes xLOUD™-teknologi

Anvend xLOUD™-lydfilter-teknologi fra Sony til at forbedre højttalerens lydstyrke uden at miste kvalitet. Få en mere dynamisk lyd når du lytter til dine favoritsange.

For at forbedre højttalerens lydstyrke vha. xLOUD™

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd > Lydeffekter.
  3. Fjern en eventuel markering i afkrydsningsfeltet ClearAudio+.
  4. Tap på Lydforbedringer > Indstillinger.
  5. Markér afkrydsningsfeltet xLOUD™.

Note

Aktivering af xLOUD™-funktionen har ingen effekt på programmer til talekommunikation. Der er f.eks. ingen ændring i lydkvaliteten ved taleopkald.