Konferenceopkald

Med et konferenceopkald eller et opkald med flere deltagere kan du føre en samtale med to eller flere personer samtidigt.

Note

Du kan få flere oplysninger om det antal deltagere du kan tilføje til et konferenceopkald, ved at kontakte netoperatøren.

Foretagelse af et konferenceopkald

1. Tap under en udgående opkald, på Icn sony dialpad.
    2. Indtast nummeret til den anden deltager, og tap på Icn sony btn detail call. Det første deltager sættes på hold.
    3. Tap på Icn sony call conference for at føje den anden deltager til konferenceopkaldet.
    4. Gentag trin 1 til 3 for at tilføje flere opkaldsdeltagere.

Privat tale med en deltager i et konferenceopkald

1. Tap under en konferenceopkald på {0} deltagere.
    2. Tap på nummeret for deltageren, du vil tale privat med.
    3. Tap, for at afslutte den private samtale og vende tilbage til konferenceopkaldet, på Icn sony call conference.

Afbrydelse af en deltager fra et konferenceopkald

1. Tap på den knap, der viser antallet af deltagere under et igangværende konferenceopkald. Tap f.eks. på 3 deltagere, hvis der er tre deltagere.
    2. Tap på Icn sony call ongoing hangup ud for den deltager, du vil afbryde.

Sådan afslutter du et konferenceopkald

• Tap på Afslut konferenceopkald under konferenceopkaldet.