Surfing på nettet

Webbrowseren Google Chrome™ til Android™-enheder leveres forudinstalleret på de fleste markeder. Gå til http://support.google.com/chrome, og klik på linket "Chrome til mobil" for at få mere detaljerede oplysninger om, hvordan du bruger denne webbrowser.

Sådan søger du med Google Chrome™

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Tap på Icn sony app chrome.
    3. Hvis du anvender Google Chrome™ for første gang, skal du enten vælge at logge på en Google™-konto eller søge anonymt med Google Chrome™.
    4. Indtast et søgeord eller en webadresse i søge- og adressefeltet, og tap derefter på på tastaturet.

Scr sony chrome browser callouts

1 Gå til startsiden.
    2 Søge- og adressefeltet
    3 Opdater siden
    4 Åbn til faner i browseren
    5 Få vist hjælp og indstillinger
    6 Gå en side tilbage i browserhistorikken