Sådan anvendes favoritradiokanaler

Vis alle emner

Du kan gemme de radiokanaler, du oftest lytter til, som favoritter. Ved at bruge favoritter kan du hurtigt gå tilbage til en radiokanal.

Sådan gemmer du en kanal som favorit

1. Når radioen er åben, skal du navigere til den kanal, du vil gemme som favorit.
    2. Tap på Icn sony infiniteview favorite action btn.

Sådan fjerner du en kanal som favorit

1. Når radioen er åben, skal du navigere til den kanal, du vil fjerne som favorit.
    2. Tap på Icn sony and radio favourite on.

Sådan skifter du mellem dine favoritkanaler

• Når radioen er åben, skal du tappe på Icn sony and radio next favourite up eller Icn sony and radio next favourite down.
    NoteFor at kunne skifte mellem favoritter skal du gemme mindst to kanaler som favoritter.

Ny søgning efter radiokanaler

Hvis du befinder dig et nyt sted, eller hvis modtagelsen er forbedret på det nuværende sted, kan du starte en ny søgning efter radiokanaler.

NoteDe eventuelle favoritter, du har gemt, påvirkes ikke af en ny søgning.

Sådan starter du en ny søgning efter radiokanaler

1. Når radioen er åben, skal du trykke på Icn sony 11ni and menu k90.
    2. Tap på Søg efter kanaler. Radioen scanner hele frekvensbåndet, og alle tilgængelige kanaler vises.