Sådan tilpasser du telefonen

Vis alle emner

Tilpas telefonen efter dine behov, ved f.eks. at justere dine personlige ringesignal, telefonens sprog og indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger.

Justering af lydstyrken

Du kan justere lydstyrken for ringetonen ved indgående opkald og beskeder samt i forbindelse med afspilning af musik og video.

Sådan justerer du lydstyrken for ringetoner med volumentasten

• Tryk volumentasten op eller ned.

Sådan justerer du lydstyrken for afspilning af medier med volumentasten

• Tryk volumentasten op eller ned, når du afspiller musik eller videoklip.

Sådan indstiller du telefonen til lydløs tilstand

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
  3. Vælg Lydløs, og vælg derefter Lyd fra.

Sådan indstiller du telefonen til vibrationstilstand

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
  3. Vælg Lydløs, og vælg derefter Vibrer.

Sådan indstiller du telefonen til vibrations- og ringetilstand

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
  3. Vælg Lydløs, og vælg derefter Fra.
  4. Markér afkrydsningsfeltet Vibrér ved ring.

Forøgelse af højttalerens lydstyrke

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
  3. Markér afkrydsningsfeltet xLOUD™.

Klokkeslæt og dato

Du kan ændre klokkeslættet og datoen på telefonen.

Sådan indstiller du datoen manuelt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Dato og tid.
  3. Fjern en eventuel markering i afkrydsningsfeltet Automatisk dato og tid.
  4. Tap på Angiv dato.
  5. Juster datoen ved at rulle op og ned.
  6. Tap på Angiv.

Sådan indstiller du klokkeslættet manuelt

1. Tap, fra din Startskærm, på Icn sony home apptray normal .
  2. Find og tap på Indstillinger > Dato og tid.
  3. Fjern en eventuel markering i afkrydsningsfeltet Automatisk dato og tid.
  4. Tap på Angiv tid.
  5. Rul op eller ned for at justere time og minut.
  6. Rul, hvis relevant,op for at skifte AM til PM eller omvendt.
  7. Tap på Angiv.

Sådan indstiller du tidszonen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Dato og tid.
  3. Fjern en eventuel markering i afkrydsningsfeltet Automatisk tidszone.
  4. Tap på Vælg tidszone.
  5. Vælg en funktion.

Sådan indstiller du datoformatet

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Dato og tid > Vælg datoformat.
  3. Vælg en indstilling.

Ringetoneindstillinger

Sådan angiver du en ringetone for telefonen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd > Ringetone for telefon.
  3. Vælg en ringetone.
  4. Tap på Udført.

Sådan aktiverer du berøringstoner

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
  3. Markér afkrydsningsfelterne Tastaturtoner og Lyd ved berøring.

Sådan vælger du en ringetone til beskeder

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd > Standardmeddelelse.
  3. Vælg en ringetone.
  4. Tap på Udført.

Skærmindstillinger

For at justere skærmens lysstyrke

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Skærm > Lysstyrke.
  3. Træk skyderen for at justere lydstyrken.
  4. Tap på OK.
TipLysstyrkeniveauet påvirker batteriets ydelse. Du kan finde tip til at forbedre batteriydelsen på Sådan forbedres batteriet ydeevne.

Sådan indstiller du skærm til at vibrere

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Vibrer ved berøring. Skærmen vil nu vibrere når du tapper på softkeys og visse programmer.

Sådan justerer du, hvor længe der skal gå, før skærmen slukkes

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Skærm > Dvale.
  3. Vælg en funktion.
TipDu kan slukke skærmen hurtigt ved at trykke kort på tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90.

Sådan holder du skærmen aktiv, mens telefonen oplades

1. Tap på Icn sony home apptray normal fra Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Indstillinger for udviklere.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Undgå dvale.

Telefonens sprog

Du kan vælge et sprog, der skal bruges på telefonen.

Sådan ændrer du telefonens sprog

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Sprog og input > Sprog.
  3. Vælg en funktion.
NoteHvis du vælger det forkerte sprog og ikke kan læse menuteksterne, kan du finde og tappe på Indstillinger-ikonet Icn sony app settings. Vælg derefter posten ved siden af Icn sony settings language, og vælg den første post i følgende menu. Du kan derefter vælge sprog.

Flytilstand

i Flytilstand er telefonens net og radiomodtagere slukket for at forhindre forstyrrelse af følsomt udstyr. Men du kan stadigt spille spil, lytte til musik, se videoer og andet indhold, så længe indholdet er glemt på hukommelseskortet eller det interne lager. Du kan også få besked om alarmer, hvis alarmer er aktiveret.

TipBatteriforbruget reduceres når Flytilstand er slås til.

Sådan slår du Flytilstand til

1. Tap på Icn sony home apptray normal på Startskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger > Mere....
  3. Markér afkrydsningsfeltet Flytilstand.
TipDu kan også vælge Flytilstand fra menuen Telefonindstillinger. For at åbne menuen Telefonindstillinger skal du trykke og holde på tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90.