account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Produktdokumentation for Xperia™ arc

Valgt produkt

På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer

Brugervejledning

Sprog

Expand
    Vis

Garanti

Land

Expand
    Vis

Hvidbog

Vis

Bæredygtighed

Miljøerklæring

Vis

SAR

SAR (Specific Absorption Rate)

Vis