Widgets

Widgets er små programmer, du kan anvende direkte via startskærmen. De fungerer også som genveje. Kalender-widgetten giver dig f.eks. mulighed for at se din tidsplan direkte på startskærmen. Når du tapper på widgetten, åbnes det komplette Vejr-program. Du kan hente flere widgets i Google Play.

Sådan tilføjer du en widget på startskærmen

1. Berør og hold nede på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer, og tap derefter på Widgets.
    2. Berør og hold nede på den widget, du vil tilføje, og træk den derefter til den ønskede placering.

Sådan redigerer du størrelsen på en widget

1. Berør en widget, og hold den nede, indtil enheden vibrerer, og slip derefter widgetten.
    2. Træk i prikkerne for at formindske eller udvide widgetten.
    3. Tap et vilkårligt sted på din Startskærm for at bekræfte den nye størrelse.

Sådan flytter du en widget

• Berør en widget, og hold nede, indtil enheden vibrerer. Træk derefter widgeten til den nye placering.

Sådan fjerner du en widget

• Berør en widget, og hold nede, indtil enheden vibrerer. Træk derefter widgeten til Fjern.