account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Visning af fotos og videoer

    Brug programmet Album til at få vist fotos og afspille videoer, du har taget med dit kamera, eller til at få vist tilsvarende indhold, som du har gemt på din enhed. Alle fotos og videoer vises i et kronologisk sorteret gitter.

    Albumoversigt

    1 Åbn menuen på startskærmen for Album
    2 Få vist menuindstillinger
    3 Se et diasshow af dine fotos og videoer
    4 Stryg til højre for at åbne startskærmsmenuen for Album
    5 Se datoen for elementerne i gruppen
    6 Tap på et foto eller en video for at se det eller den
    7 Rul op eller ned for at få vist indhold

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer