Indstillinger for meddelelser

Du kan ændre indstillinger for meddelelsesbeskeder og vælge, om du vil aktivere rapporter om levering af meddelelser.

Sådan ændrer du indstillingerne for meddelelsesbeskeder

1. Søg efter og tap på (Ikon for Meddelelser).
    2. Tap på (Ikon for Menu), og tap derefter på Indstillinger.
    3. Dual SIM-brugere skal tappe på Generelt.
    4. Hvis du vil indstille en meddelelseslyd, skal du tappe på Underretninger > Avanceret > Lyd og derefter vælge en indstilling eller tappe på (Ikon for Tilføj) og vælge en musikfil, som er gemt på din enhed.
    5. Tap på OK for at bekræfte.
    6. Tap på kontakterne for at justere yderligere beskedindstillinger.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du leveringsrapporter for udgående meddelelser

1. Søg efter og tap på (Ikon for Meddelelser).
    2. Tap på (Ikon for Menu), og tap derefter på Indstillinger.
    3. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort. Enkelt SIM-brugere skal tappe på Avanceret.
    4. Tap på kontakten Hent sms-leveringsrapporter for at slå funktionen til eller fra.

Bemærk!

Når leveringsrapporter er slået til, vises teksten "Leveret" for meddelelser, der er leveret korrekt.