account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Diagnosticering af dit kamera

    Hvis dit kamera ikke fungerer korrekt, kan du køre en diagnosticeringstest for at identificere, om der er problemer med hovedkameraet, frontkameraet eller blitzen.

    Sådan udfører du en diagnosticeringstest af kameraet

    1. Kontrollér, at du har forbindelse til internettet. Tap på (Ikon for Indstillinger), når du bruger kameraet.
    2. Tap på Hjælp.
    3. Vælg en kategori, og følg derefter vejledningen på skærmen.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer