Samling – Dual SIM

Enheden understøtter kun nano-SIM-kort. Dual SIM-enheder understøtter brugen af et eller to nano-SIM-kort og et hukommelseskort.

Dual SIM-enheder er ikke tilgængelige på alle markeder eller fra alle operatører.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du kontrollerer, om enheden er en Enkelt SIM- eller Dual SIM-enhed, under Sådan finder du IMEI-nummeret eller -numrene på din enhed.

Bemærk!

Hvis du vil forhindre tab af data, skal du sørge for at slukke enheden eller fjerne hukommelseskortet, før du tager holderen ud for at fjerne nano-SIM-kortet (eller kortene) eller hukommelseskortet fra enheden.

Sådan isætter du nano-SIM-kortene og hukommelseskortet

Bemærk!

Du må ikke klippe i dit SIM-kort, da det kan beskadige din enhed.

1. Træk bakken til SIM-kortet ud.
    2. Sæt hukommelseskortet i åbningen til hukommelseskortet i den korrekte retning.
    3. Anbring det primære SIM-kort (SIM1) korrekt i bakken til SIM-kort.
    4. Anbring det sekundære SIM-kort (SIM2) korrekt i bakken til SIM-kort.
    5. Skub forsigtigt bakken til SIM-kortet tilbage i åbningen, indtil den sidder korrekt.