Brug af Side Sense

Side Sense-bjælken gør det nemmere at bruge din enhed med én hånd. Du kan få vist Side Sense-menuen ved at tappe to gange på Side Sense-bjælken yderst på skærmen eller gå tilbage til den forrige skærm ved at glide fingeren hen over skærmen. Sørg for at tappe eller glide din finger inden for Side Sense-bjælken.

Bemærk!

Side Sense er ikke til rådighed i visse situationer, som f eks. når Ultra STAMINA-tilstand er aktiveret, eller når skærmvisningen er i liggende retning.

Side Sense-indstillinger

Sådan vender du tilbage til den forrige skærm vha. sidesensoren

• Træk fingeren op eller ned langs Side Sense-bjælken for at gå tilbage til den forrige skærm.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Side Sense

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Avanceret.
    2. Tap på Side Sense.
    3. Tap på kontakten for at aktivere eller deaktivere funktionen.

Side Sense-indstillinger

Side Sense-menu

Vælg layoutet Side Sense-menu, og om menuen skal vises på låseskærmen.

Følsomhed for Side Sense-panel

Juster, hvordan du interagerer med Side Sense-bjælken.

Konfigurer Side Sense-panel

Tap på Sensor aktiveret for at vælge, om der skal anvendes Side Sense på den ene eller begge sider af skærmen. Tap på kontakten Deaktiver Side Sense midlertidigt for at deaktivere funktionen midlertidigt. Brug hver skyder til at justere længden, gennemsigtigheden og positionen for Side Sense-bjælken.

Naviger tilbage

Vælg, om du vil bruge Side Sense-bjælken til at gå tilbage til den forrige skærm.

Vælg apps, der fungerer med bevægelser

Angiv, hvilke programmer der skal bruges sammen med Side Sense.