Brug af forskellige optagetilstande

Brug optagetilstandene til at tage mere kreative fotos og videoer og dele dem med dine venner. Du kan skabe virtuelle motiver, panoramafotos og meget mere. Du kan også bruge optagetilstande, som Google leverer.

AR-effekt

AR-effekt er appen til forstærket virkelighed, som giver dig mulighed for at anvende fantastiske verdener i dine fotos eller videoer samt for at oprette avatarer og etiketter.

Sådan tager du et foto eller optager en video med en AR-effekt

1. Tap på Tilstand, når du bruger kameraet.
    2. Tap på (Ikon for AR-effekt), og vælg et motiv.
    3. Tap på lukkerknappen for at tage et foto eller optage en video.

Bokeh

Du kan tage billeder med Bokeh-effekt, når du bruger dual-kameraet på din enhed. Bokeh-effekten reducerer fokus i baggrunden af et foto for at fremhæve motiver i forgrunden, så der opnås en kunstnerisk effekt.

Sådan tager du et foto med Bokeh-effekt

1. Tap på Tilstand > Bokeh, når du bruger kameraet.
    2. Hvis du vil justere styrken af defokusering af baggrunden, skal du tappe på (Ikon for dobbelt kameraeffekt) > (Ikon for Bokeh). Træk skyderen for at justere den.
    3. Du kan justere lysstyrken ved at tappe på (Ikon for lysstyrke). Træk skyderen for at justere den.
    4. Tap på lukkerknappen for at tage et foto.

Tip!

Hvis du kommer for tæt på eller for langt væk fra et motiv, mens du bruger Bokeh-effekten, vises der en advarselsmeddelelse. Hvis det sker, skal du ændre afstanden mellem dit kamera og motivet for at tage fotoet med Bokeh-effekten.

Kreativ effekt

Med appen Kreativ effekt kan du forudindstille effekter og farvefiltre, før du tager et foto eller optager en video.

Sådan tager du et foto eller optager en video med en kreativ effekt

1. Tap på Tilstand, når du bruger kameraet.
    2. Tap på (Ikon for Kreative effekter).
    3. Stryg for at gennemse filtre, eller tap på et filter for at få vist et eksempel på effekten.
    4. Tap på (Ikon for Anvend kreativ effekt) for at anvende filteret og vende tilbage til kameraskærmen.
    5. Tap på lukkerknappen for at tage et foto eller optage en video.
    6. Tap på (Ikon for Skift filter) for at skifte filtre.

Panorama

Brug appen Panorama til at tage vidvinkel- og panoramafotos.

Sådan tager du et panoramafoto

1. Tap på Tilstand, når du bruger kameraet.
    2. Tap på (Ikon for Panorama).
    3. Tap på lukkerknappen.
    4. Flyt kameraet langsomt og roligt i bevægelsens retning, som er indikeret på skærmen.

Selfieeditor

Med Selfieeditor kan du tage flottere selfies.

Oversigt over Selfieeditor

Bokeh

Anvender en sløringseffekt omkring en person

Blød hud

Blødgør hudfarvetoner

Hudens glans

Gør hudfarvetoner klarere

Større øjne

Forstørrer øjnene

Slankt ansigt

Får dit ansigt til at se smallere ud

Sådan tager du en selfie med Selfieeditor

1. Tap på Tilstand > (Ikon for Selfieeditor), når du bruger kameraet.
    2. Tap på ikonet for den effekt, du vil anvende, og træk skyderen for at justere effekten. Juster de øvrige effekter på samme måde, hvis du ønsker det.
    3. Tap på lukkerknappen for at tage et foto.

Tip!

Du kan gemme dit portræt i den samme retning som eksempelvisningen ved at tappe på (Ikon for Spejling) > Tændt.

Videoer i slowmotion

Tilføj stærke effekter i dine videoer med videotilstanden Slowmotion. Effekten Slowmotion tilføjes, når en video er optaget ved normal hastighed.

Bemærk!

Det er vigtigt at have gode lysforhold, når du optager videoer i slowmotion.

Sådan tilføjer du en slowmotioneffekt, når du har optaget en video

1. Tap på Tilstand, når du bruger kameraet.
    2. Tap på (Ikon for Slowmotion).
    3. Tap på lukkerknappen for at optage en video.
    4. Tap på (Stopknap) for at stoppe optagelsen.
    5. Træk de blå cirkler til det sted, hvor slowmotioneffekten skal vises.
    6. Tap på (Ikon for Gem video i slowmotion) for at gemme videoen eller videoerne.