Overførsel af musik fra en computer til din enhed

Du kan overføre musik fra en computer til enheden på to måder:

• Slut enheden til en computer vha. et USB Type-C-kabel. Vælg Filoverførsel på din enhed, og kopiér og indsæt eller træk og slip derefter filerne ved hjælp af computeren.
    • På computeren skal du gemme dine mediefiler ved hjælp af Google Drev. Synkroniser derefter dataene på din enhed ved at logge på Google-kontoen.

Bemærk!

Musikprogrammet understøtter muligvis ikke alle musikfilformater.