Flere brugerkonti

Din enhed understøtter flere brugerkonti. Den bruger, som konfigurerer enheden første gang, bliver enhedens ejer. Det er kun ejeren, der kan administrere andre brugeres konti.

Søg efter og tap på Indstillinger > System > Avanceret > Flere brugere > Tilføj bruger, hvorefter ejeren opretter to typer konti:

• Hyppig bruger: Denne kontotype er velegnet til personer, der bruger din enhed jævnligt.
    • Gæstebruger: Aktivér gæstekontoen for personer, der bare skal bruge enheden midlertidigt.

Bemærk!

Nogle funktioner er kun tilgængelige for ejeren. For eksempel opdatering af software eller overførsel af data. Disse funktioner vises ikke i menuen, når du logger på Hyppig bruger eller Gæstebruger.

Sådan skifter du mellem flere brugerkonti

1. Træk statuslinjen nedad ved hjælp af to fingre, og tap derefter på (Ikon for Bruger).
    2. Tap på det brugerikon, der repræsenterer den konto, du vil skifte til. Låseskærmen for denne brugerkonto vises.