Motiver i bevægelse

Når du tager fotos eller optager videoer af motiver i bevægelse, er timingen vigtig for at få et godt resultat.

Funktionen Objektsporing kan automatisk følge et motiv i bevægelse.

Når du optager videoer, kan du bruge SteadyShot™ til at kompensere for kameraets bevægelser og holde rammen stille.

Optagelse af motiver i bevægelse

• Du skal ikke forsøge at følge motivet. Du skal i stedet finde en position, hvor motivet skal passere forbi foran dig.
    • Overvej at ændre eksponeringen til en hurtigere lukkerhastighed eller en højere ISO-værdi for at fryse bevægelsen.

Sådan sporer du et motiv

1. Tap på (Ikon for Indstillinger), når du bruger hovedkameraet.
    2. Tap på kontakten Objektsporing for at aktivere.
    3. Luk indstillingsmenuen. Indstillingen gemmes.
    4. Vælg et motiv, som du vil spore, ved at berøre det i søgeren.
    5. Tap på lukkerknappen for at tage et foto eller optage en video.

Sådan optager du en video med en rolig hånd

1. Stryg på skærmen for at vælge (Ikon for Optag), når du bruger kameraet.
    2. Tap på (Ikon for Indstillinger).
    3. Tap på kontakten SteadyShot™ for at aktivere.
    4. Luk indstillingsmenuen. Indstillingen gemmes.
    5. Tap på lukkerknappen for at optage en video.