Ur

Du kan indstille en eller flere alarmer og anvende en hvilken som helst lydfil, du har gemt på enheden, som alarmsignal. Alarmen lyder ikke, hvis enheden er slukket.

Det klokkeslætsformat for alarmen, der vises, er det samme som det format, du vælger for de generelle klokkeslætsindstillinger, f.eks. 12 timer eller 24 timer.

Oversigt over ur

1

Adgang til fanen Alarm

2

Adgang til fanen Ur

3

Få adgang til fanen Timer

4

Få adgang til fanen Stopur

5

Få vist menuindstillinger for den aktuelle fane

6

Tilføj et verdensur

Sådan indstiller du en ny alarm

1. Søg efter og tap på Ur > Alarm.
    2. Tap på (Ikon for Tilføj element).
    3. Vælg den ønskede værdi.
    4. Tap på OK.

Tip!

Tap på (Ikon for Flere indstillinger) for at redigere alarmen.

Sådan udskyder du en alarm, mens den lyder

• Når alarmen lyder, skal du tappe på UDSKYD.

Sådan slår du en alarm fra, når den lyder

• Når alarmen lyder, skal du tappe på AFVIS.

Tip!

Hvis du vil slå en udskudt alarm fra, kan du trække statuslinjen ned for at åbne meddelelsespanelet og derefter tappe på AFVIS.

Sådan redigerer du et alarmtidspunkt

1. Søg efter og tap på Ur > Alarm, og tap derefter på (Ikon for Flere indstillinger) for den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på tidspunktet, vælg de ønskede værdier, og tap derefter på OK.

Sådan slår du en alarm til eller fra

• Søg efter og tap på Ur > Alarm, og tap på kontakten.

Sådan sletter du en alarm

• Søg efter og tap på Ur > Alarm, og tap derefter på (Ikon for Flere indstillinger) for den alarm, som du vil slette, og tap derefter på Slet.

Sådan redigerer du alarmer

1. Søg efter og tap på Ur > Alarm.
    2. Tap på (Ikon for Menu), og tap derefter på Indstillinger.
    3. Vælg og angiv den ønskede indstilling.

Sådan indstiller du lyden for en alarm

1. Søg efter og tap på Ur > Alarm, og tap derefter på (Ikon for Flere indstillinger) for den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på (Ikon for alarmlyd), og vælg en indstilling, eller tap på Tilføj ny, og vælg en musikfil.
    3. Tap på (Knappen Tilbage). Indstillingen gemmes.

Sådan indstiller du en tilbagevendende alarm

1. Søg efter og tap på Ur > Alarm, og tap derefter på (Ikon for Flere indstillinger) for den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på afkrydsningsfeltet Gentag.
    3. Markér de relevante dage efter behov.

Sådan indstiller du en alarm til at vibrere

1. Søg efter og tap på Ur > Alarm, og tap derefter på (Ikon for Flere indstillinger) for den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på afkrydsningsfeltet Vibrér.

Sådan indstiller du etiketten for alarmen

1. Søg efter og tap på Ur > Alarm, og tap derefter på (Ikon for Flere indstillinger) for den alarm, som du vil redigere.
    2. Tap på Etiket, og skriv derefter et etiketnavn.
    3. Tap på OK.