Programskærm

Programskærmen, som du åbner fra startskærmen, indeholder de programmer, der er forudinstalleret på enheden, samt de programmer, som du henter.

Sådan får du vist alle programmer på programskærmen

• Stryg startskærmen opad, og rul derefter op eller ned på programskærmen for at få vist alle programmer.

Sådan åbner du et program fra programskærmen

• Stryg opad for at finde programmet, når programskærmen er åben, og tap derefter på programmet.

Sådan søger du efter en app fra programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på Søg efter apps.
    2. Indtast navnet på det program, du vil søge efter.

Sådan arrangerer du programmer på programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på (Ikon for Menu).
    2. Tap på Sortér apps, og vælg derefter en indstilling.

Sådan føjer du en programgenvej til startskærmen

1. Berør et appikon på programskærmen, og hold det nede, indtil enheden vibrerer, og træk derefter ikonet opad. Startskærmen åbnes.
    2. Træk ikonet til den ønskede placering på startskærmen, og slip det derefter.

Sådan flytter du et program på programskærmen

1. Når programskærmen er åben, skal du tappe på (Ikon for Menu).
    2. Sørg for, at Egen rækkefølge er valgt under Sortér apps.
    3. Berør et program, og hold det nede, indtil enheden vibrerer. Træk derefter programmet til den nye placering.