Hvorfor skal jeg have en Google-konto?

Din enhed fra Sony kører på Android-platformen, som er udviklet af Google. En række Google-programmer og -tjenester er tilgængelige på din enhed, når du køber den, f.eks. Gmail, Google Maps, YouTube og Google Play-programmet. Hvis du vil have det optimale ud af disse tjenester, skal du have en Google-konto. En Google-konto giver dig f.eks. mulighed for at gøre følgende:

• Hente og installere programmer i Google Play.
  • Synkronisere din e-mail, dine kontakter og din kalender ved hjælp af Gmail.
  • Du kan tage backup, gendanne og overføre dine data fra en gammel enhed til din nye enhed.
  • Chatte med venner ved hjælp af programmet Google Duo.
  • Synkronisere din browserhistorik og dine bogmærker ved hjælp af Chrome-webbrowseren.
  • Identificere dig som den autoriserede bruger efter en softwarereparation ved hjælp af Xperia Companion.
  • Finde, låse eller slette en tabt eller stjålen enhed fra en fjernplacering ved hjælp af Find min enhed-tjenesterne.

Du kan finde flere oplysninger ved at gå til http://support.google.com/.

Sådan konfigurerer du en Google-konto på enheden

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Konti > Tilføj konto > Google.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at oprette en Google-konto, eller log på, hvis du allerede har en konto.