Brug af din enhed som tegnebog

Du kan anvende din enhed til at betale for varer uden at skulle have tegnebogen frem, og du kan håndtere alle betalingstjenester på ét sted. Når du foretager en betaling, skal du huske at slå NFC-funktionen til, før du berører en kortlæser med din enhed. Du kan finde flere oplysninger om NFC under NFC (Near Field Communication).

Bemærk!

Mobile betalingstjenester er muligvis ikke tilgængelige i dit område. I forbindelse med Dual SIM-enheder understøttes betalinger, der er initieret via NFC, kun, når et NFC-aktiveret SIM-kort er isat i SIM-kortåbning 1.

Sådan håndterer du betalingstjenester

1. Sørg for, at NFC er aktiveret på enheden.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps og underretninger > Standardapps > Tryk og betal. Der vises en liste over betalingstjenester.
    3. Håndter betalingstjenesterne efter behov. Du kan f.eks. ændre din standardbetalingstjeneste.