account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Anvendelse af berøringsskærmen

    Tappebevægelse

    Diagram med tappebevægelse

    • Åbn eller vælg et element.
    • Markér eller fjern markeringen af et afkrydsningsfelt eller en indstilling.
    • Indtast tekst ved hjælp af tastaturet på skærmen.

    Berøring af elementer, mens du holder nede

    Diagram med berørings- og holdebevægelser

    • Flyt et element.
    • Aktivér markeringstilstanden, hvis du f.eks. vil markere flere elementer på en liste.

    Sådan samler og spreder du fingrene

    Diagram med samlebevægelse

    • Saml eller spred fingrene på websider, fotos og kort, og når du tager fotos eller optager videoer.

    Strygebevægelser og rulning

    Diagram med strygebevægelser og rulning

    • Rul op og ned eller mod venstre og højre.
    • Stryg til venstre eller højre, f.eks. mellem ruderne på startskærmen.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer