Sådan tænder eller slukker du skærmen

Når enheden er tændt og ikke anvendes i en angivet tidsperiode, nedtones og slukkes skærmen for at spare på batteriet. Du kan ændre, hvor længe skærmen skal være tændt, før den slukkes.

Når din skærm slukkes, kan din enhed være låst eller låst op, afhængigt af din indstilling for låseskærm. Se Skærmlås.

Hvis din enhed leveres sammen med funktionen Aktiv låseskærm, kan du aktivere visning af oplysninger som f.eks. tid og beskeder uden at trykke på til/fra-tasten.

Sådan tænder eller slukker du for skærmen

• Tryk kortvarigt på til/fra-tasten.

Tip!

Hvis den aktive låseskærm er angivet til Smart aktivering eller Vis, når enheden tages op, tændes der automatisk for skærmen, når du tager enheden op. Se Aktiv låseskærm -indstillinger.

Sådan justerer du, hvor længe der skal gå, før skærmen slukkes

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Dvale.
    2. Vælg en indstilling.