Sådan modtager du opkald

Hvis du modtager et indgående opkald, når din enhed er i slumretilstand, eller skærmen er låst, åbnes telefonprogrammet i fuldskærmsformat. På Dual SIM-enheder angiver skærmens baggrundsfarve, hvilket SIM-kort opkaldet er til. Hvis du vil ændre baggrundsfarven, skal du søge efter og tappe på Indstillinger > Netværk og internet > Avanceret > Dual SIM > SIM-kort.

Hvis du modtager et indgående opkald, når skærmen er aktiv, vises det indgående opkald som en besked øverst på den skærm, der er åben. Hvis du bruger en Dual SIM-enhed, vises der også SIM-kortoplysninger. Når du modtager beskeden, kan du vælge at besvare opkaldet og åbne telefonprogramskærmen eller afvise opkaldet og forblive på den åbne skærm.

Sådan besvarer eller afviser du et opkald, når skærmen er inaktiv

• Når du modtager et opkald, skal du stryge (Ikon for Indgående opkald) opad for at besvare opkaldet eller stryge ned for at afvise opkaldet.

Sådan besvarer eller afviser du et opkald, når skærmen er aktiv

• Når du modtager et opkald, skal du tappe på SVAR eller AFVIS i varselsbeskeden, der vises øverst på skærmen.

Sådan slår du ringetonen fra for indgående opkald

• Tryk på volumentasten, når du modtager opkaldet.