Navigation mellem programmer

Du kan navigere mellem programmer ved hjælp af navigationsknapperne og vinduet med de senest anvendte programmer. Navigationsknapperne er knappen Tilbage og knappen Hjem. Du kan også åbne to programmer på skærmen på én gang ved hjælp af tilstanden for delt skærm, hvis programmet understøtter funktionen til flere vinduer.

Overblik over navigation mellem programmer

Billede af de senest anvendte programvinduer og navigationsknapper, der viser hver enkelt del med nummer. Venstre midterområde, efter at der er rullet mellem programvinduer, 1. Højre område, 2. Nederste område fra højre mod venstre, 3 og 4.

1 Ryd alle – Luk alle de senest anvendte programmer
2 Vinduet med de senest anvendte programmer – Åbn et program, du har anvendt for nylig
3 Startknappen – Afslut et program, og vend tilbage til startskærmen
4 Tilbage-knappen – Gå tilbage til den forrige skærm i et program, eller luk programmet

Sådan åbner du vinduet med de senest anvendte programmer

• Stryg opad på (Ikon for Startside).

Sådan lukker du alle de senest anvendte programmer

1. Stryg opad på (Ikon for Startside).
  2. Stryg vinduet hele vejen til højre, og tap derefter på Ryd alt.

Sådan åbner du en menu i et program

• Tap på (Ikon for mere) eller (Ikon for Menu), mens du bruger et program.

Bemærk!

Der findes ikke menuer i alle programmer.

Tilstand for delt skærm

I tilstanden for delt skærm kan du se to programmer samtidig, hvis du f.eks. vil se din e-mailindbakke og en webbrowser på samme tid.

Oversigt over delt skærm

Billede af delt skærm og komponenter, der viser hver del med nummer. Øverste halvdel, 1. Linje, 2. Nederste halvdel, 3. Nederste område fra højre mod venstre, 4 og 5.

1 Program 1
2 Linje for delt skærm – Træk for at redigere størrelsen på vinduer
3 Program 2
4 Startknappen – Gå tilbage til startskærmen
5 Knappen Tilbage – Gå tilbage til den forrige skærm

Bemærk!

Ikke alle programmer understøtter tilstanden for delt skærm.

Sådan åbner du programmer i tilstanden for delt skærm

1. Berør det første programikon, og hold det nede, og tap derefter på (Knap til opdeling af skærm).
  2. Tap på det andet ønskede program.

Sådan åbner du programmer i tilstanden for delt skærm vha. menuen multivindue

1. Lad fingeren glide op langs siden af enheden for at åbne menuen multivindue.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at anvende programmer i tilstanden for delt skærm.

Tip!

Du kan også åbne menuen multivindue ved at tappe på (Ikon for multivinduesmenu) på startskærmen.

Sådan åbner du kørende programmer i tilstanden for delt skærm

1. Kontrollér, at de to programmer, som du vil anvende i tilstanden for delt skærm, er åbne og kører i baggrunden.
  2. Stryg opad på (Ikon for Startside) for at åbne vinduet med de senest anvendte programmer.
  3. Stryg til venstre eller højre for at finde det program, som du vil anvende i tilstanden for delt skærm.
  4. Tap på programikonet øverst i programvinduet, og tap derefter på Delt skærm.
  5. Vælg det andet ønskede program.

Sådan ændrer du størrelsen på vinduerne med delt skærm

• Træk på linjen for delt skærm i midten.

Sådan afslutter du tilstanden for delt skærm

• Træk linjen for den delte skærm til toppen eller bunden af skærmen.

Enhåndstilstand

Aktivér Enhåndstilstand for at justere visningsstørrelsen, så du nemmere kan skrive med én hånd.

Sådan slår du Enhåndstilstand til eller fra

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Avanceret > Enhåndstilstand.
  2. Tap på kontakten Enhåndstilstand for at slå funktionen til eller fra.
  3. Tap to gange på (Ikon for Startside) for at gøre skærmen mindre.
  4. Hvis du vil afslutte Enhåndstilstand, skal du tappe to gange på (Ikon for Startside) igen eller tappe på et tomt område på skærmen.

Sådan justerer du skærmens position

1. Hvis du vil flytte skærmen til venstre eller højre side, skal du tappe på henholdsvis (Ikon for Venstre pil) eller (Ikon for Højre pil).
  2. Hvis du vil flytte skærmen opad eller nedad, skal du trække i de vandrette streger på kanten af den ændrede skærm.
  3. Hvis du vil ændre størrelsen på skærmen, skal du trække i (Ikon for Rediger skærmstørrelse) på kanten af den ændrede skærm.

Tip!

Hvis du vil vende tilbage til fuldskærmstilstand, skal du tappe to gange på (Ikon for Startside) igen eller tappe på et tomt område på skærmen.