Dato og klokkeslæt

Du kan ændre datoen og klokkeslættet på enheden.

Sådan indstiller du dato, klokkeslæt eller tidszone manuelt

1. Søg efter og tap på Indstillinger > System > Dato og tid.
    2. Du kan indstille datoen eller klokkeslættet manuelt ved at deaktivere funktionen Automatisk dato og tid ved at tappe på kontakten. Du kan indstille tidszonen manuelt ved at deaktivere funktionen Automatisk tidszone ved at tappe på kontakten.
    3. Tap på det ønskede element for at redigere og ændre værdierne.