Blokering af et nummer

Du kan blokere numre, så de ikke kan ringe til dig eller sende dig meddelelser. Vælg blandt gemte numre, eller skriv selv et nummer.

Sådan blokerer du et lagret nummer

1. Søg efter og tap på (Ikon for Telefon).
    2. Berør og hold nede på det nummer, du vil blokere.
    3. Tap på Bloker nummeret, og tap derefter på BLOKER. Opkald og sms'er fra dette nummer blokeres.

Sådan blokerer du et nummer ved at skrive nummeret

1. Søg efter og tap på (Ikon for Telefon).
    2. Tap på (Ikon for mere) > Indstillinger > Opkaldsspærring > Tilføj et nummer.
    3. Indtast det telefonnummer, som du vil blokere, og tap derefter på BLOKER. Opkald og sms'er fra dette nummer blokeres.

Sådan ophæver du blokeringen af et blokeret nummer

1. Søg efter og tap på (Ikon for Telefon).
    2. Tap på (Ikon for mere) > Indstillinger > Opkaldsspærring.
    3. Tap på (Ikon for Annuller) ud for det telefonnummer, du vil ophæve blokeringen af, og tap derefter på FJERN BLOKERING. Opkald og sms'er fra dette nummer er ikke længere blokeret.