Sådan tager du backup af kontakter

Du kan anvende et internt lager, et hukommelseskort eller et SIM-kort til at tage backup af kontakter.

Sådan eksporterer du alle kontakter til et hukommelseskort

1. Søg efter og tap på (Ikon for Kontakter).
    2. Tap på (Ikon for Menu) > Indstillinger > Eksportér > til SD-kort eller internt lager (.vcf-fil).
    3. Tap på (Ikon for Menu) > SD-kort.
    4. Vælg en destinationsmappe, og tap derefter på GEM.

Sådan eksporterer du kontakter til et SIM-kort

Bemærk!

Når du eksporterer kontakter til et SIM-kort, kan det ske, at ikke alle oplysninger bliver eksporteret. Det skyldes, at der er begrænset plads på SIM-kort.

1. Søg efter og tap på (Ikon for Kontakter).
    2. Tap på (Ikon for Menu) > Indstillinger > Eksportér.
    3. Enkelt SIM-brugere skal tappe på Eksportér til SIM-kort. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort, der skal eksporteres til.
    4. Tap på OK.
    5. Vælg kontakter, der skal eksporteres, og tap derefter på Eksportér.
    6. Vælg en indstilling, og tap derefter på OK.

Sådan eksporterer du alle kontakter til det interne lager

1. Søg efter og tap på (Ikon for Kontakter).
    2. Tap på (Ikon for Menu) > Indstillinger > Eksportér > til SD-kort eller internt lager (.vcf-fil).
    3. Tap på (Ikon for mere) > Vis intern lagerplads.
    4. Tap på (Ikon for Menu), og tap derefter på enhedens modelnummer ud for (Ikon for Internt lager).
    5. Vælg en destinationsmappe, eller tap blot på GEM.