Aktiv låseskærm-indstillinger

På den aktive låseskærm kan du se oplysninger som f.eks. klokkeslæt, beskeder, musik eller fotos på skærmen, når der er slukket for skærmen. Den aktive låseskærm kan også vise albumcover, når der afspilles musik, fotos, der er taget for nyligt, eller fotos i Album, som er taget på din aktuelle placering. Når du er hjemme, vælger din Xperia-enhed automatisk, hvilke fotos der skal vises.

Billede af Aktiv låseskærm

Sådan justerer du indstillingerne for Aktiv låseskærm

1. Tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Præferencer for låseskærm > Aktiv låseskærm (Altid aktiveret skærm).
    2. Tap på Hvornår skal aktiv låseskærm vises, og vælg derefter den ønskede indstilling.
    3. Luk indstillingsmenuen. Indstillingen gemmes.

Tip!

Standardindstillingen er Smart aktivering, som aktiverer Aktiv låseskærm, når det er nødvendigt, for eksempel når du går med enheden i hånden, eller når du tager enheden ud af din lomme eller taske.

Sådan viser du et billede på Aktiv låseskærm

1. Tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Præferencer for låseskærm > Aktiv låseskærm (Altid aktiveret skærm).
    2. Tap på Etiket, og vælg derefter den ønskede etiket eller det ønskede foto.
    3. Luk indstillingsmenuen. Indstillingen gemmes.

Sådan viser du fotos på Aktiv låseskærm

1. Tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Præferencer for låseskærm > Aktiv låseskærm (Altid aktiveret skærm).
    2. Tap på Afspilning af fotos, og tap derefter på kontakten for at aktivere funktionen.
    3. Vælg Fotos på enhed.