Hukommelse og lager

Memory

6 GB RAM

microSDXC-understøttelse (op til 512 GB)

128 GB ROM (intern UFS-hukommelse) 8

SIM-kortmuligheder

Simcard

Ét SIM-kort

Dual SIM (ét Nano-SIM-kort og ét Nano-SIM-kort eller ét microSD™-kort)1

Nano-SIM-kort

Operativsystem

Android

Android™ 9 Pie 3

Processor (CPU)

Memory

Qualcomm® Snapdragon™ 855-mobilplatform 7

Batteri

Battery full

3330 mAh

Xperia Adaptive Charging

Batteripleje

Smart STAMINA

STAMINA-tilstand

USB Power Delivery (USB PD) hurtig opladning

Op til 50 % opladning på 30 minutter med den medfølgende Lynoplader UCH32

Slidstyrke

Shield

Vandafvisende (IP65/68)4

Corning® Gorilla®Glass 6

Farve

Sort

Grå

Hvid

Display

Info

Display i 21:9 CinemaWideTM-format[2]

4K HDR OLED-display på 6,5" (1644x3840)

Skabertilstand drevet af CineAlta – inspireret af Master Monitor-farvegengivelse

X1TM til mobilenheder

DCI-P3 100%

BT.2020 (REC.2020) farverum9

Understøttede billedformater: JPEG, GIF, PNG, BMP, WebP, WBMP, HEIF, DNG, CR2, NEF, NRW, ARW, RW2, ORF, RAF, PEF, SRW

Understøttede videoformater: MPEG-4 Video, H.263, H.264, H.265, VP8, VP9

10 bit tonegradation10

Hovedkamera

Info

Kamerasystem med tre objektiver

12 MP + 12 MP + 12 MP

Ekstra bred vidvinkel

2x optisk zoom

12 MP 26 mm

Info

Hukommelsestilknyttet Exmor RSTM-sensor til mobilenheder

1/2,6" sensorstørrelse

Pixelafstand 1,4 μm

F1.6-objektiv

OIS-foto

Optisk SteadyShotTM (hybrid OIS/EIS-videostabilisering)

G-objektiv

78° vidvinkel

To fotodioder

RAW-støjreduktion

Videoer i superslowmotion med 960 b/sek. (fuld HD/HD)

12 MP 16 mm

Info

1/3,4" sensorstørrelse

Pixelafstand 1,0 μm

F2,4-objektiv

130° vinkel

Fast fokus

SteadyShot™ med intelligent aktiv tilstand (stabilisering på 5 akser)

12 MP 52 mm

Info

1/3,4" sensorstørrelse

Pixelafstand 1,0 μm

F2,4-objektiv

45° vinkel

OIS-foto

Optisk SteadyShot™ (hybrid OIS/EIS-videostabilisering)

Kamerafunktioner

Info

Cinema Pro "drevet af CineAlta" – filmoptagelse i 21:9-format (REC.2020)

Look-farveindstillinger

4K HDR-filmoptagelse H.265 (HEVC, HLG)

BIONZ XTM til mobilenheder

Eye AF11

Op til AF/AE med 10 b/sek.11

To fotodioder

RGBC-IR-sensor

SteadyShot™

2x optisk zoom

5× digitalt zoom

HDR-foto (High Dynamic Range)

Hybrid autofokus

3D-skaber

Bokeh-effekt

Frontkamera

Info

8 MP

1/4" sensorstørrelse

Pixelafstand 1,12 μm

F2,0-objektiv

HDR-foto (High Dynamic Range)

SteadyShot™ med intelligent aktiv tilstand (stabilisering på 5 akser)

Selfieeditoreffekter

Frontblitz

3D-skaber

Hånd- og smiludløser

Netværk

Info

J8110, J8170, J9110 / GSM GPRS/EDGE (2G) Bånd 850/900/1800/1900 / UMTS HSPA+ (3G) Bånd 1, 2, 4, 5, 6, 8, 19 / LTE (4G) 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 32, 34, 38, 39, 40, 41, 46, 66

LTE (4G) Cat19/Cat13

Wi-Fi IEEE 802.11a/b/g/n(2,4GHz)/n(5GHz)/ac

Forbindelse

Info

A-GNSS (GPS + GLONASS)5

Trådløs Bluetooth® 5.0-teknologi

Google Cast™

NFC

USB 3.1

USB Type-CTM

Vis video/billede via Display Port-understøttet TypeC-kabel eller USB-C- til HDMI-adapterkabel (4K Display Port med 60 b/sek.)

Sensorer

Info

Accelerationsmåler

Sensor til omgivende lys

Barometersensor

eCompassTM

Fingeraftrykssensor

Spilrotationsvektor

Geomagnetisk rotationsvektor

Gyroskop

Hall-sensor

Magnetometer

Skridttæller

Trindetektor

Detektor for betydelig bevægelse

Nærhedssensor

RGBC-IR-sensor

Lyd

Info

Dolby Atmos®

Stereohøjttaler

Lyd i høj opløsning (understøttede lydformater: LPCM, FLAC, ALAC, DSD)6

LDAC6

DSEE HXTM

Optagelse i stereo

Qualcomm® aptXTM HD-lyd4

Understøttede lydformater: AAC (AAC-LC, AAC+, eAAC+, AAC-ELD), ALAC, AMR-NB, AMR-WB, DSD, FLAC, MIDI, MP3, PCM, Opus, Vorbis, WMA

Trådløs lyd i høj opløsning11

Underholdning

Info

PS4 Remote Play

Spilforbedring

Dynamic Vibration System

Mål

Kettleball

167 × 72 × 8,2 mm

Vægt

Info

178 g

1. Dual SIM er ikke tilgængelig på alle modeller og markeder.
    2. Skærmforholdene kan variere alt efter indholdsformatering.
    3. Android™ er et varemærke tilhørende Google Inc
    4. Xperia 1 er vandtæt og beskyttet mod støv, så du behøver ikke bekymre dig, hvis du bliver fanget i regnen eller vil vaske snavs af under hanen, men husk, at alle porte og dæksler skal være helt lukket. Du må ikke nedsænke enheden helt i vand eller udsætte den for havvand, saltvand, klorvand eller andre former for væske, f.eks. drikkevarer. Garantien bortfalder ved misbrug eller forkert anvendelse af enheden. Enheden er blevet testet og har IP-klassifikationen IP65/68. Du kan finde flere oplysninger på https://support.sonymobile.com/[siteid]/dm/waterresistant/. Bemærk, at Xperia 1-enheden har en åben USB-port til tilslutning og opladning. USB-porten skal være helt tør før opladning.
    5. Denne tjeneste er ikke tilgængelig på alle modeller og alle markeder.
    6. Lyd i høj opløsning, trådløs lyd i høj opløsning og LDAC kræver et kompatibelt headset
    7. Qualcomm er et varemærke tilhørende Qualcomm Incorporated, der er registreret i USA og andre lande, og anvendes med tilladelse. aptX er et varemærke tilhørende Qualcomm Technologies International, Ltd., der er registreret i USA og andre lande, og anvendes med tilladelse.
    8. Firmware og forudindlæste apps optager ca. 16,33 GB internt lager med de resterende 111,67 GB til brugervalgt indhold (f.eks. musik, billeder, film, apps med tilhørende data). Målinger er foretaget ved produktlancering og kan variere afhængigt af marked. Softwareopdateringer kan ændre tilgængeligt internt lager.
    9. Xperia 1 dækker ikke BT.2020-farverummet fuldt ud.
    10. 8-bit display med 2-bit softwareudjævning
    11. Tilgængelig til 26 mm og 52 mm kameraer