account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.
    Xperia-softwareopdatering. Et baggrundsbillede af en mand, der holder en Xperia-smartphone.

    Opret forbindelse til din computer

    Installer Xperia Companion på din computer, og brug det til at opdatere og reparere din Xperia-software – en hurtig og nem måde at løse problemer med ydeevnen på.