Xperia™ Companion til pc og Mac – Officielt websted for Sony Mobile-support account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.
    Xperia Companion til pc og Mac. Et baggrundsbillede af en hånd, der holder en Xperia-smartphone.

Opret forbindelse til din computer

Installer Xperia™ Companion på din computer, og brug programmet til at gennemse, tage backup af og overføre indhold. Du kan også bruge det til at opdatere og reparere din Xperia™-software.

Arrow down black

Administrer indhold og software på din Xperia™

Backup og gendannelse

Med Xperia™ Companion kan du tage backup af dit Xperia™-indhold på din computer eller gendanne det fra computeren på din enhed. Du kan også gennemse indholdet på din enhed.

Opdater og reparer

Xperia™ Companion gør det nemt at installere nye softwareopdateringer, men også at udføre en softwarerepartion – en hurtig og nem løsning til problemer med ydeevnen.

Overfør indhold

Xperia™ Companion indeholder et værktøj, der gør det nemt at flytte indhold som beskeder, kalender, multimedier og meget mere fra en gammel Android- eller iOS-enhed til din nye Xperia™.

Installationsvejledning og systemkrav

Xperia™ Companion er tilgængelig til Windows og Mac OS. Klik på linkene nedenfor for at finde den relevante installationsvejledning og systemkravene.