Brug Xperia Companion

Opdaterings- og softwarereparation på din computer

Opdaterings- og softwarereparation

Xperia™ Companion gør det nemt at installere nye softwareopdateringer, men også at udføre en softwarerepartion – en hurtig og nem løsning til problemer med ydeevnen.

Hent til Mac OS Hent til Windows

Hvis du vil hente Xperia Companion, skal du gå til webstedet med Xperia-support på en pc eller Mac.

Xperia™ Companion er tilgængelig til Windows og Mac OS. Klik på linkene nedenfor for at finde den relevante installationsvejledning og systemkravene.