account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.
    Xperia-softwareopdatering. Et baggrundsbillede af en mand, der holder en Xperia-smartphone.

Opret forbindelse til din computer

Installer Xperia Companion på din computer, og brug det til at opdatere og reparere din Xperia-software – en hurtig og nem måde at løse problemer med ydeevnen på.

Installationsvejledning og systemkrav

Xperia™ Companion er tilgængelig til Windows og Mac OS. Klik på linkene nedenfor for at finde den relevante installationsvejledning og systemkravene.

Download
    Backup og gendannelse

Med Xperia™ Companion kan du tage backup af dit Xperia™-indhold på din computer eller gendanne det fra computeren på din enhed. Du kan også gennemse indholdet på din enhed.

Update
    Opdater og reparer

Xperia™ Companion gør det nemt at installere nye softwareopdateringer, men også at udføre en softwarerepartion – en hurtig og nem løsning til problemer med ydeevnen.

Xperia Companion
    Overfør indhold

Xperia™ Companion indeholder et værktøj, der gør det nemt at flytte indhold som beskeder, kalender, multimedier og meget mere fra en gammel Android- eller iOS-enhed til din nye Xperia™.