Hvorfor kan jeg ikke slutte min højttaler til en mobil via NFC?

Hvis du ikke kan slutte din højttaler til en mobil via NFC, kan du prøve følgende:

• Stryg langsomt mobilen over området til registrering af NFC på højttaleren.
  • Hvis mobilen er i et etui, skal du tage den ud.
  • Hvis din mobil ikke er en Sony Xperia™-smartphone, skal du downloade og installere appen “NFC Easy Connect” fra Google Play™.

Bemærk: Google Play™ er muligvis ikke tilgængelig i alle lande og/eller regioner.