Jeg kan ikke oplade min enhed

Hvis din enhed ikke går i gang med at oplade, når du bruger Trådløs opladestation, kan du prøve at udføre disse handlinger efter hinanden. Kontrollér efter hver handling, om problemet er løst, før du prøver den næste handling.

• Kontrollér, at USB-kablet sidder korrekt i opladeren.

• Fjern eventuelt et beskyttende etui eller cover fra din enhed.

• Prøv at flytte enheden en smule til højre eller venstre.

• Kontrollér, at du har anbragt enheden, så tasterne vender opad, når du oplader i liggende retning.

En telefon, der er anbragt i den trådløse opladestation i liggende retning.