Jeg kan ikke oplade min enhed, eller der er ingen lyd

Arrow left Oversigt over support til USB Type-C™ 2-i-1-kabel EC270

Bemærk!

Nogle funktioner for USB-forbindelse, f.eks. lydopladning og datasynkronisering, understøttes ikke af USB Type-C 2-i-1-kabel.

• Kontrollér, at enheden er kompatibel med USB Type-C 2-i-1-kabel.
      Kompatible Xperia-enheder:
      Xperia 1
      Xperia XZ3
      Xperia XZ2
      Xperia XZ2 Compact
      Xperia XZ2 Premium

• Følgende Xperia-modeller kan ikke oplades med USB Type-C 2-i-1-kabel, når strømmen er slukket. For at oplade disse enheder, mens strømmen er slukket, skal du tilslutte opladerens USB-kabel direkte til din enhed.
      Berørte Xperia-enheder:
      Xperia 1

• Headsets med 5 poler og et 3,5 mm lydstik understøttes ikke fuldstændigt. Nogle funktioner, f.eks. støjeliminering, er ikke tilgængelige, når du slutter dit headset med 5 poler og et 3,5 mm lydstik til USB Type-C 2-i-1-kabel.