account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Om USB-oplader

    UCH20C-USB-opladeren hjælper dig med at oplade din Android™-enhed.

    Note

    Når du oplader en enhed vha. UCH20C-opladeren, skal du altid bruge det UCB20 USB Type-C™-kabel, der fulgte med opladeren, da du købte den.

    Oversigt over Quick Charger

    1 Oplader
    2 UCB20 USB Type-C™ kabel

    Driftstemperatur

    5 °C til 35 °C

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer