Håndtering af indgående opkald

Når du modtager et opkald på din Android™-telefon eller -tablet, kan du se, hvem der ringer, på skærmen på SmartWatch 3. Derefter kan du anvende SmartWatch 3 til at acceptere opkaldet og tale, f.eks. i et Bluetooth®-headset, med den, der kalder op. Du kan også afvise opkaldet på SmartWatch 3. Det er også muligt at afvise indgående opkald med en forudindstillet SMS.

Sådan besvarer du et indgående opkald

1. For at acceptere det indgående opkald skal du stryge fra højre til venste på skærmen på SmartWatch 3.
    2. Anvend en telefon, tablet eller et Bluetooth®-headset til at tale med den, der kalder op.

Sådan afviser du et indgående opkald

• Stryg fra venstre til højre på skærmen på SmartWatch 3.

Sådan afviser du et indgående opkald med en forudindstillet meddelelse

• Stryg opad fra bunden af skærmen på SmartWatch 3 og vælg derefter en meddelelse.