account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Fastgørelse og fjernelse af urremmen

    Sådan fastgør du SmartWatch 3 til urremmen

    Sørg for ikke at bruge magt på urremmens ramme, da det kan medføre skade.

    1. Skub toppen af SmartWatch 3 ind i rammen.
    2. Skub på bunden af SmartWatch 3 for at fastgøre den til urremmen.

    Sådan fjerner du SmartWatch 3 fra urremmen

    1. Skub forsigtigt bunden af SmartWatch 3 nedad, mens du holder fast på rammen.
    2. SmartWatch 3 hopper ud af rammen.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer