Adgang til indstillinger

Du kan få vist og ændre indstillinger direkte på SmartWatch 3 via menuen Indstillinger. Du kan få adgang til menuen Indstillinger ved hjælp af tænd/sluk-tasten, talekommandoer eller fra startskærmen.

Sådan åbner du menuen Indstillinger med tænd/sluk-tasten

1. Kontrollér, at skærmen på SmartWatch 3 er aktiv.
    2. Tryk på tænd/sluk-tasten, og hold den nede, indtil appmenuen vises.
    3. Find og tap på Indstillinger.

Sådan åbner du menuen Indstillinger med talekommandoer

1. Kontrollér, at skærmen på SmartWatch 3 er aktiv.
    2. Sig "OK Google". Hvis kommandoen bliver registreret, åbnes skærmen "Speak now".
    3. Sig "Settings".

Sådan åbner du menuen Indstillinger ved at tappe på skærmen

1. Kontrollér, at skærmen på SmartWatch 3 er aktiv.
    2. Stryg én gang fra højre mod venstre.
    3. Find og tap på Indstillinger.

Hvis du vil åbne menuen Indstillinger, kan du også stryge nedad fra toppen af startskærmen og derefter stryge fra højre mod venstre to gange og tappe på .