SmartWatch 3 kan ikke oprette forbindelse til internettet

• Genstart SmartWatch 3 og prøv at oprette forbindelse til internettet igen.

Mere

Sådan genstarter du SmartWatch 3 fra menuen Indstillinger
      1. I menuen Indstillinger på SmartWatch 3 skal du finde og tappe på Genstart.
      2. Bekræft ved at tappe på Ikon for Bekræft, når SmartWatch 3 genstartes.
    • Hvis der er forbindelse til internettet, men du ikke kan parre SmartWatch 3 med din telefon eller tablet, skal du genstarte din telefon eller tablet.

• Sørg for, at du anvender følgende versioner (eller nyere) af disse apps:
      • Google Play™ version 5.0.77

• Google™ Søgning version 3.5.12

• Android Wear version 1.0

Tip: Du kan finde mere detaljerede oplysninger om, hvordan du kontrollerer appversionen og opdaterer apps, i brugervejledningen til din telefon eller tablet.

• I Android Wear-appen på din telefon eller tablet skal du afbryde forbindelsen til SmartWatch 3 og derefter oprette forbindelse igen.

Mere

Sådan afbryder og genopretter du forbindelsen til SmartWatch 3
      1. Åbn Android Wear-appen på din telefon eller tablet.
      2. Afbryd forbindelsen mellem SmartWatch 3 og din telefon eller tablet ved at tappe på Ikon for forbindelse i Android Wear-app.
      3. Opret forbindelse mellem SmartWatch 3 og din telefon eller tablet igen ved at tappe på Ikon for afbrudt forbindelse i Android Wear-app.
    • Stryg fra højre til venstre på fejlmeddelelsen på SmartWatch 3, indtil en cirkelformet grøn pil vises, og tap derefter på den grønne pil.