Opladning af SmartBand Talk

Inden du bruger SmartBand Talk første gang, skal du oplade det i ca. 30 minutter. Det anbefales at anvende en Sony-oplader.

Hvis SmartBand Talk ikke anvendes, mens det oplades, tager det 45 til 70 minutter at oplade det helt, afhængigt af hvilken type oplader du anvender.

Sådan oplader du SmartBand Talk

Ill sony eugene charging
  1. Sæt den ene ende af USB-kablet i opladeren eller i USB-porten på en computer.
  2. Sæt den anden ende af kablet i Micro USB-porten på SmartBand Talk.

Note

Hvis det er første gang, du oplader enheden, skal du sørge for at oplade den i mindst 30 minutter.

Sådan kontrollerer du batteriniveauet for SmartBand Talk

• Fra hovedprogramskærmen på din Android™-enhed skal du finde og tappe på SmartBand Talk > STATUS.

Besked om lavt batteriniveau

Når SmartBand Talk er tændt, og batteriniveauet er under 15 procent, udsender det en kort vibration, og en advarselsbesked vises på skærmen for at angive, at batteriniveauet er lavt. Advarslen gentages, når batteriniveauet er under hhv. 10 og 5 procent. Icn sony eugene out of power vises permanent på dit SmartBand Talk, når batteriet løber tørt for strøm som en indikator på, at du skal oplade det.

Sådan afviser du en batteriadvarselsbesked

• Tryk kort på funktionstasten.