Anvendelse af Lifelog-appen

Lifelog-app registrerer dine fysiske og sociale aktiviteter samt aktiviteter i forbindelse med underholdning. Du kan f.eks. se, når du har gået eller løbet, og hvordan du kommunikerer med dine venner. Du kan også se, hvilke billeder du har taget, og hvilken musik du har lyttet til. Hvis du vil begynde at anvende Lifelog-appen, skal du downloade den fra Google Play™ og derefter konfigurere en konto.

Tip

De statistikker, som Lifelog-app genererer udfra dine fysiske aktiviteter, f.eks. en gået strækning og forbrændte kalorier, er baseret på den højde og vægt, du angiver. Resultaterne kan variere fra bruger til bruger.

Scr sony ellis lifelog overview

1 Få vist alle loggede aktiviteter og Life Bookmarks
    2 Få vist detaljerede oplysninger om et Life Bookmark
    3 Få vist oplysninger om brug af appen
    4 Få vist alle loggede aktiviteter siden dagens begyndelse
    5 Tilføj et Life Bookmark
    6 Få vist menuindstillinger
    7 Log over fysiske aktiviteter
    8 Få vist alle loggede aktiviteter for den valgte dag
    9 Skift mellem dashboard- og kortvisning
    10 Aktivitetsdashboard

Sådan konfigurerer du en konto til Lifelog-appen

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm på din Android™-enhed, og find og tap derefter på Lifelog.
    2. Følg vejledningen på skærmen, og acceptér vilkårene og betingelserne.
    3. Opret en ny konto, eller vælg at bruge en eksisterende konto. Sony PlayStation®-netværkskonti kan også benyttes.
    4. Følg vejledningen, der vises på skærmen, for at oprette en Lifelog-konto.

Sådan logger du på din Lifelog-app

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm på din Android™-enhed, og find og tap derefter på Lifelog.
    2. Følg vejledningen på skærmen, og acceptér vilkårene og betingelserne.

Justering af skridtlængde under gang og løb

Lifelog-app anvender antallet af skridt, du har taget, og skridtlængden til at beregne, hvor langt du har gået eller løbet. Den automatiske skridtlængde, der anvendes som standard, er baseret på dit køn og din højde. Hvis du ikke synes, at Lifelog-app måler afstande nøjagtigt nok, kan du justere skridtlængden.

Sådan justerer du skridtlængde under gang

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm på din Android™-enhed, og find og tap derefter på Lifelog.
    2. Tap på Icn sony key menu > Indstillinger > Profil.
    3. Find og tap på Skridtlængde.
    4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Automatisk, hvis det er markeret, og rul derefter op og ned for at tilpasse indstillingerne, og tap på Indstil.

Sådan justerer du skridtlængde under løb

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm på din Android™-enhed, og find og tap derefter på Lifelog.
    2. Tap på Icn sony key menu > Indstillinger > Profil.
    3. Find og tap på Skridtlængde under løb.
    4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Automatisk, hvis det er markeret, og rul derefter op og ned for at tilpasse indstillingerne, og tap på Indstil.

Oversigt over aktiviteter

Scr sony ellis act box

1 Få vist alle logførte Life Bookmarks
    2 Få vist de timer, du sover, og kontrollér kvaliteten af din søvn på baggrund af de indsamlede oplysninger
    3 Få vist, hvor mange kalorier du har forbrændt, mens du dyrkede motion, og hvor mange kalorier du har forbrændt, mens du ikke dyrkede motion
    4 Få vist, hvor lang tid du har tilbragt med at anvende kommunikationsapps fra Google Play™ og nogle andre apps, f.eks. appsene Telefon og Meddelelser fra Sony
    5 Få vist antallet af skridt, du har taget og logført i Lifelog-appen
    6 Få vist, hvor mange fotos du har taget
    7 Få vist, hvor lang tid du samlet set har gået i en længere periode end kun nogle få skridt
    8 Få vist, hvor lang tid du har tilbragt med at lytte til musik vha. apps fra Google Play™ og nogle andre apps, f.eks. appen "WALKMAN"
    9 Få vist, hvor lang tid du samlet set har tilbragt med at løbe mange skridt pr. minut i en længere periode end kun nogle få skridt
    10 Få vist, hvor lang tid du samlet set har tilbragt med at se film, tv-programmer og andet videoindhold vha. apps fra Google Play™ og nogle andre apps
    11 Få vist, hvor lang tid du samlet set har tilbragt med at søge på internettet vha. apps fra Google Play™ og nogle andre webbrowsere
    12 Få vist, hvor lang tid du samlet set har tilbragt med at læse bøger eller tegneserier vha. apps fra Google Play™ og nogle andre apps
    13 Få vist, hvor lang tid du samlet set har tilbragt med at spille spil vha. apps fra Google Play™ og PlayStation® Store

Oversigt over aktiviteter

Scr sony ellis act detail

1 Få vist data for en dag, uge, måned eller et år.
    2 Få vist den aktuelle status for dit mål.
    3 Få vist den aktuelle aktivitet ved hjælp af forskellige enheder.
    4 Få vist antallet af aktiviteter ved hjælp af den valgte enhedstype.
    5 Oplysninger om din aktivitet.