Styring af apps fra dit SmartBand

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

Du kan styre en valgt app på den Android™-enhed, du har oprettet forbindelse til, ved hjælp af dit SmartBand. Hvis du f.eks. har valgt medieafspilleren, kan du styre medieafspilning på den Android™-enhed, du har oprettet forbindelse til, ved hjælp af dit SmartBand.

Sådan vælger du en app, du vil styre via dit SmartBand

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm på din Android™-enhed, og søg så efter og tap på Smart Connect.
    2. Tap på Enheder > SmartBand > SmartBand.
    3. Tap på Programmer, og tap derefter på elementet under VÆLG APP.
    4. Vælg en indstilling, og tap derefter på Udført.

Sådan styrer du medieafspilning på din Android™-enhed fra dit SmartBand

Ill ellis music control
    1. Kontrollér, at der er forbindelse mellem dit SmartBand og din Android™-enhed.
    2. Vælg Medieafspiller som den app, der kan styres via dit SmartBand.
    3. Tryk på til/fra-tasten.
    4. Tap på SmartBand én gang for at afspille mediefilen eller sætte den på pause. Tap to gange for at gå til den næste mediefil. Tap tre gange for at gå til den forrige mediefil.
    5. Du kan fravælge Medieafspiller, så det ikke er den app, der kan styres via dit SmartBand, ved at trykke på til/fra-tasten eller vente 15 sekunder uden at røre dit SmartBand (for at give appen mulighed for at blive fravalgt automatisk).