Anvendelse af SmartBand i våde og støvede omgivelser

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

Dit SmartBand er vand- og støvtæt i overensstemmelse med IP-klassifikationerne IP55 og IP58. Se tabellen nedenfor.

Disse bestemte IP-klassifikationer betyder, at SmartBand er støvafvisende og beskyttet mod virkningerne af vandstråler ved lavt tryk samt nedsænkning i ferskvand (ikke saltvand) i 30 minutter ved en dybde på ned til 3 meter.

Du kan anvende SmartBand:

• i støvede omgivelser, f.eks. på en strand i blæsevejr
    • når dine fingre er våde
    • under visse ekstreme vejrforhold, f.eks. når det sner eller regner
    • i ferskvand (ikke saltvand) ved en dybde på ned til 3 meter, f.eks. i en ferskvandssø eller -flod
    • i en swimmingpool med klorvand.

Selvom SmartBand er vandtæt og støvafvisende, skal du undgå at udsætte det unødvendigt for omgivelser med meget støv, sand og mudder eller for fugtige omgivelser med ekstremt høje eller lave temperaturer. Der garanteres ikke for vandtætheden for åbningerne til mikro-USB-porten i alle miljøer eller under alle forhold.

Nedsænk aldrig SmartBand i saltvand, og lad aldrig mikro-USB-porten komme i kontakt med saltvand. Hvis du f.eks. er ved stranden, skal du holde SmartBand væk fra havvand. SmartBand må heller ikke udsættes for flydende kemikalier af nogen art. Hvis du f.eks. vasker op i hånden og anvender opvaskemiddel, skal du undgå, at SmartBand kommer i kontakt med opvaskemidlet. Hvis SmartBand udsættes for vand, som ikke er rent ferskvand, skal du skylle det med ferskvand.

Almindelig slitage kan sammen med skader på SmartBand mindske dets modstandsdygtighed mod støv og fugt. Når du har anvendt SmartBand i forbindelse med vand, skal du tørre områderne omkring mikro-USB-portens dæksel af.

Alt kompatibelt tilbehør, herunder opladere og mikro-USB-kabler, er hver især ikke støv- eller vandtætte.

Garantien dækker ikke skader eller fejl forårsaget af misbrug eller forkert anvendelse af SmartBand (herunder anvendelse i omgivelser, hvor de relevante begrænsninger for IP-klassifikationerne overskrides). Hvis du har yderligere spørgsmål til anvendelsen af produkterne, skal du kontakte vores kundesupport for at få hjælp. Du kan få vist flere specifikke oplysninger om vandtæthed under Beskyttelse mod støv og vand.

IP-klassifikation

Din SmartBand har en IP-klassifikation, hvilket betyder, at det har gennemgået certificerede tests til at måle dens modstandsdygtighed over for både støv og vand. Det første ciffer i den to-cifrede IP-klassifikation angiver beskyttelsesniveauet mod faste objekter, herunder støv. Det andet ciffer indikerer, hvor modstandsdygtig enheden er over for vand.

Modstandsdygtighed mod faste objekter og støv Modstandsdygtighed over for vand
    IP0X: Ingen særlig beskyttelse IPX0. Ingen særlig beskyttelse
    IP1X. Beskyttet mod faste objekter > 50 mm i diameter IPX1. Beskyttet mod vanddryp
    IP2X. Beskyttet mod faste genstande > 12,5 mm i diameter IPX2. Beskyttet mod vanddryp ved en hældning på op til 15 grader fra normal position
    IP3X. Beskyttet mod faste genstande > 2,5 mm i diameter IPX3. Beskyttet mod vandsprøjt
    IP4X. Beskyttet mod faste genstande > 1 mm i diameter IPX4. Beskyttet mod vandstænk
    IP5X. Beskyttet mod støv, begrænset indtrængen (ingen skadelig aflejring) IPX5. Beskyttet mod vandstråler i mindst 3 minutter
    IP6X. Støvtæt IPX6. Beskyttet mod kraftige vandstråler i mindst 3 minutter
      IPX7. Beskyttet mod virkningerne af nedsænkning på op til 1 meter vand i 30 minutter
      IPX8. Beskyttet mod virkningerne af vedvarende nedsænkning i vand på dybder, der er større end 1 meter. De præcise forhold for hver enhed er angivet af producenten.