account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Brug af appen SmartBand

    Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

    Du kan få vist og ændre indstillinger for dit SmartBand fra den pågældende SmartBand-app, som du kan få adgang til under Enheder i Smart Connect-appen.

    Scr sony ellis host app

    1 Slå funktionen Automatisk nattilstand til eller fra.
    Angiv det tidsinterval, hvor nattilstanden skal være slået til.
    2 Slå beskedfunktionen til eller fra.
    Vælg, hvilke beskeder der skal videresendes til SmartBand.
    3 Slå smartvækningsfunktionen til eller fra.
    Tilføj, rediger eller slet smartvækningsalarmer.
    4 Aktivér alarmbeskeder fra Xperia™-enheder.
    5 Slå funktionen Rækkeviddealarm til eller fra.
    6 Slå beskeder om indgående opkald til eller fra.
    7 Vælg en app, der skal styres af dit SmartBand.
    Søg efter, hent og installér nye apps fra Google Play™.
    8 Læs tip om dit SmartBand.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!