Sådan slår du SmartBand til og fra

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

Sådan slår du SmartBand til

• Tryk på til/fra-tasten, og hold den nede, indtil dit SmartBand vibrerer.

Note

Når du slår dit SmartBand til for første gang, skifter det automatisk til parringstilstand, og beskedindikator A blinker, indtil der er oprettet forbindelse mellem dit SmartBand og en enhed.

Sådan slukkes dit SmartBand

• Tryk på tænd/sluk-knappen, og hold den nede, til alle beskedindikatorer lyser samtidigt og derefter slukkes én for én.