account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Logføring af din søvn ved hjælp af dit SmartBand

    Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

    Med SmartBand kan du logføre de timer, du sover, samt status for let søvn, dyb søvn og vågne perioder under din søvn og på denne måde få hjælp til at forstå kvaliteten af din søvn. De data, der registreres af SmartBand, logføres i Lifelog-appen. Hvis dit SmartBand skal logføre dine søvndata, skal det være i nattilstand.

    Sådan får du vist dine søvndata

    • Tap på Søvn fra aktivitetsdashboardet i Lifelog-appen.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!