Dagtilstand og nattilstand

Arrow left Oversigt over support til SmartBand SWR10

Dit SmartBand har to primære tilstande: dagtilstand og nattilstand. Hver tilstand angives af forskellige mønstre i beskedindikatorerne. I dagtilstand vibrerer dit SmartBand for at give dig besked om alarmer og indgående meddelelser og opkald. I denne tilstand logføres der også data om dine aktiviteter, f.eks. hvor mange skridt du har gået, og hvor mange timer du har gået eller løbet. I nattilstand logfører SmartBand din søvn og kan vække dig, hvis du har indstillet en alarm. Alle andre funktioner er deaktiveret.

Tilstand Mønster i beskedindikator
    Dagtilstand Beskedindikatorerne lyser én for én, og derefter slukkes alle indikatorer.
    Nattilstand Beskedindikatorerne skifter mellem, at henholdsvis én og to indikatorer lyser.

Sådan kontrollerer du tilstanden for dit SmartBand

• Tryk kortvarigt på til/fra-tasten. Beskedindikatorerne blinker i henhold til mønsteret for dag- eller nattilstand.

Sådan skifter du mellem dagtilstand og nattilstand

• Tryk på tænd/sluk-tasten, og hold den nede i to sekunder.